No fuss pie crust

Genoeg voor 2 pie’s

Ingrediënten

  • 250 gr roomboter (rechtstreeks uit de koelkast)
  • 400 gr bloem
  • 50-75 ml ijswater
  • 1tl zout

Bereiding

  • Snijd de boter in kleine blokjes.
  • Mix de boter, bloem, zout en 50 ml water in een keukenmachine totdat het een kruimelig deeg wordt. Als het goed is, kun je het deeg nu tegen elkaar aandrukken zonder dat het uit elkaar valt. Voeg anders nog een beetje water toe. 
  • Druk het deeg tegen elkaar zodat het een geheel wordt.
  • Verdeel het deeg in twee delen en verpak dit in vershoudfolie. Laat het 10 minuten rusten in de koelkast voor gebruik of bewaar het deeg in de vriezer. 
  • Gebruik je leftovers van Cheat your veggies om de Pie before you die te maken

1 reactie op “No fuss pie crust”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.