Panzero #RestaurantReview

Voor lunch belanden we toch vaak op dezelfde vertrouwde plekken, Bazar, Lilith of Bazar. We gingen uit onze comfortzone en bezochten Panzero, streetfood uit de hak van Italië, Apulië. Veel van de gerechten bij Panzero zul je niet in een ander Italiaans restaurant vinden. Ze hebben ons een hele wereld zonder pasta of pizza laten proeven.

Als je hierheen gaat MOET je ruimte overhouden voor de toetjes. Deze zijn om bij weg te dromen. Wij kozen de volgende drie: pasticciotto, pistaccio lava cake en de tiramisu. Perfect om te delen. De pistaccio lava cake was mijn favoriet, maar het was een close call.

Het is niet cheap, maar wel betaalbaar! Al helemaal als je alleen een Panzerotti, de signature dish (een gevulde gefrituurde Italiaanse pastei) haalt, als snack of lunch. Niet onbelangrijk: de bediening is super aardig! Ze gaven ons tips voor onze foodtrip door Italië (die ooit zal plaatsvinden) en we kwamen erachter dat we nog maar drie handshakes verwijderd waren van Massimo Bottura. *Voor iedereen die Massimo niet kent check aflevering 1 van Chef’s table op Netflix 

Het is erg klein en knus, dus het is slim om van te voren even te reserveren!

http://www.panzero.nl/home/