Recipe review : Hot for food’s cream cheese

Gurl, let me tell you something. Deze vegan cream cheese is bomb. Toen ik dit net uit de keukenmachine proefde, dacht ik eerlijk gezegd dat dit een fail zou zijn. Het smaakte namelijk heel erg naar tofu, maar in het recept staat ook dat je het minimaal 4 uur voor gebruik in de koelkast moet bewaren. Dus wees niet zo ongeduldig als ik en volg het recept. Ik heb niet alle kruiden gebruikt, alleen verse dille, en dat was prima. Het is vooral de knoflook die de smaakmaker is. Het heeft de structuur van echte cream cheese en het recept was makkelijk te volgen. Ik heb geen high speed blender, maar in de keukenmachine ging dit ook prima. Het is foolproof, budgetproof en creamy. Voor ongeduldige mensen als ik is 4 uur wel lang, maar het is het wachten waard. Ik ga het zeker nog een keer maken. Wil je het ook proberen, dan vind je hier het recept: Hot for food’s vegan cream cheese.